Home

coaching

Met de hakken over de rand

Nee, ik bedoel niet met de hakken over de sloot spreekwoordelijk gezegd. Ik houd het graag positief en bedoel hiermee dat je een heel eind bent, maar net dat laatste stukje. Net wat meer helderheid of net dat laatste stapje zodat de hele voet over de rand komt. Het lijkt vaak veel meer dan het is. Je kent dat vast…

Read More
coaching

Waar zijn wij allemaal mee bezig?

Waar gaat het allemaal nog over, vroeg en vraag ik mij dagelijks af. Onlangs heb ik weer dagen tijd besteed aan het circus van de beroepsverenigingen. Hierbij ben ik aangesloten om aan de verplichtingen van een praktijkvoering te voldoen, en dat mijn cliënten de consulten vergoed krijgen. Als je al jaren in het vak zit en al honderden trainingen, workshops,…

Read More
ibiza ontspanning

Tijd voor nieuwe keuzes.

Iets van wat mij raakt en waar ik tegelijkertijd heel blij van word. Het gaat over mijn gevoel volgen, trouw blijven aan mijn missie. Over het vertrouwen dat je op het juiste moment, op de juiste plek bent. Dat de juiste mensen op je pad komen en die je weer een stapje dichter bij jou droom brengen. Graag deel ik mijn verhaal en…

Read More
vind ik leuk

Een dikke vind ik leuk

Of ik plaats er een dikke duim bij, zo één die je lekker lang kunt vasthouden waardoor deze steeds groter wordt. Niet te lang want dan verdwijnt hij weer….;-) Maar deze duim zit in Messenger. Op Facebook was er eerst alleen het kleine duimpje en nu allerlei andere icoontjes. Vasthouden de knop of niet, dubbelklikken of rechter of linkermuisknop en knippen…

Read More
koffie

Ik ben er mee opgehouden

Nee, wees gerust ik ben niet opgehouden met mijn praktijk C-Cura of de Master Barista opleiding! Waar ik wel allang mee ben opgehouden is de dingen te doen die niet bij mij passen, waar ik niet blij van word. En ja dit klinkt misschien wel wat simpel, maar makkelijk is het niet altijd om erachter te komen waar je hart…

Read More
Koffie

Koffie en mensen

Een aantal maanden liep ik met de gedachte rond om een blog te schrijven over twee van mijn passies; koffie en mensen. Afgelopen week gebeurde er iets waardoor ik toch wel een beetje van slag was. Het gaat natuurlijk nergens over, maar mijn koffiemachine ging kapot! Het probleem was dat het filter niet meer in de machine paste nadat ik…

Read More